Over mij

Welkom bij Linda’s Fotografie

Mijn naam is Linda de Groot en ik heb vanaf mijn jeugdjaren al interesse in foto’s en fotografie. Ik ben begonnen met een camera en een fotorolletje en het was steeds spannend en vooral afwachten of er weer wat leuks bij zat. Alles fotografeerde ik en honderden, toen nog, guldens heeft het me gekost. Een ding weet ik zeker en dat is dat iedere geïnvesteerde gulden het waard was! Het plezier, de herinnering en mijn eigen ontwikkeling zit hierin. Het neemt niet weg dat ik blij ben met het digitale tijdperk en tegenwoordig heerlijk fotografeer met mijn Canon EOS 5D Mark II. Direct het resultaat kunnen zien en niet meer hoeven wachten op de afdrukken!

Foto’s maken indruk op mij omdat ze wat vertellen, laten zien en een van de meest waardevolle herinneringen zijn. Dit is ook precies de reden samen met het plezier dat ik eraan beleef, dat ik me in 2012 heb ingeschreven binnen de fotovakschool. Deze heb ik succesvol afgerond in 2015. Inmiddels ben ik bekend met verschillende soorten fotografie. Zo fotografeer ik in mijn studio maar ook op mooie locaties buiten de studio. Naast deze werkzaamheden ben ik ook werkzaam binnen een bedrijf waar ik de web fotografie voor mijn rekening heb.

Wanneer je een shoot hebt gehad krijg je automatisch de allermooiste foto’s digitaal aangeleverd. Deze zitten bij de prijs in!

Ben je geïnteresseerd?

Neem gerust contact met me op voor informatie betreft een fotoshoot, de mogelijkheden of de prijs via het contactformulier, telefoontje 06-43178464 of mijn Facebook pagina Linda’s Fotografie. Hopende hiermee een beetje een beeld gegeven te hebben wie ik ben.

En wie weet tot gauw!

Groetjes Linda de Groot